C U P R I N S

 

1. Cocteiluri pentru bar

7

1.1.  Cocteiluri pe bază de anason

7

1.2.  Cocteiluri pe bază de Armagniac

8

1.3.  Cocteiluri pe bază de Benedictine

9

1.4.  Cocteiluri pe bază de bere

10

1.5.  Cocteiluri pe bază de biter

11

1.6.  Cocteiluri pe bază de Calvados

13

1.7.  Cocteiluri pe bază de Chartreuse

14

1.8.  Cocteiluri pe bază de Cointreau

15

1.9.  Cocteiluri pe bază de coniac

17

1.10.  Cocteiluri pe bază de gin

19

1.11.  Cocteiluri pe bază de Grand Marnier

23

1.12.  Cocteiluri pe bază de Porto

24

1.13.  Cocteiluri pe bază de rom

25

1.14  Cocteiluri pe bază de vermut

28

1.15.  Cocteiluri pe bază de vodcă

30

1.16.  Cocteiluri pe bază de whisky

32

1.17.  Cocteiluri pe bază de sucuri de fructe (jusuri)

35

1.18.  Cocteiluri pe bază de  cafea

37

1.19.  Cocteiluri pe bază dc ceai

37

1.20.  Cocteiluri pe bază de vinuri albe, roşii sau roze

39

1.21.  Cocteiluri pe bază de şampanie

39

1.22.  Cocteiluri pe bază de fructe exotice

44

1.23.  Cupe

46

1.24.  Cocteiluri diverse

48

2. Lichioruri

51

3. Băuturi răcoritoare şi specialităţi

76

4. Biscuiţi

111

5. Pesmeţi şi pişcoturi

129

6. Fursecuri şi prăjiturele

152

7. Checuri

187

8. Preparate de şi cu ciocolată sau cacao

197

8.1.  Alegerea şi păstrarea ciocolatei şi cacauei

197

8.2.  Topirea ciocolatei

198

8.3.  Decoruri de ciocolată

198

8.4.  Aluaturi pentru preparate de ciocolată

199

8.5.  Reţete pentru preparate de şi cu ciocolată sau cacao

202

9.  Şerbeturi

294

Index alfabetic al reţetelor  pe capitole

301